Se mere om vores hverdag på Instagram.

Nyheder

 

18.02.20 - To år er gået, siden jeg skrev under på købskontrakten vedr. Penny. Det har været nogle spændende år og jeg glæder mig rigtig meget til at se hendes fortsætte udvikling. Hun mangler stadig mere styrke og stabilitet - men med masser af energi og samarbejdsvilje, er det jo kun et spørgsmål om tid, før vi når helt i mål. 

 

28.01.20 - De første sponsorer til Champions Cup begynder at melde sig. Vi er super glade for alle de fine præmier og glæder os til at dele dem ud til deltagerne! 

 

 

25.01.20 - Nogle gange må en drøm slukkes, for at en anden kan blomstre. I ønsket om selv at få en landejendom, kræver økonomien at der bliver skåret ned i en periode, så vores drøm en dag kan blive virkelighed.

Derfor har jeg valgt at sælge min skønne hoppe, Vogue, til min kære veninde. Det bliver et super makkerpar, som jeg vil nyde at følge og heppe på! Stort tillykke til Katusa Miniaturehorses. 

 

21.01.20 -Holdet bag Chmapions Cup inviterer til Meet & Greet d. 15. marts, kl. 10.00 hos Katusa Miniaturehorses. Ideen er at klæde jer på til at deltage i showene hen over sommeren 2020. 

 

10.01.20 - Det er nu muligt at få hjemmesiden på engelsk og dermed håber vi, flere udenlandske miniaturehestefolk vil lægge vejen forbi siden. 

  

03.01.20 - Et nyt år er startet og vi takker for et fantastisk 2019! Det har været det hidtil bedste år for JP Miniatures - med masser af flotte resultater og et team, som langt om længe har fundet et fast ståsted. Fire skønne heste som hver især bidrager til at fuldende teamet. Tak til Asta, som har været en utrolig hjælp igennem sæsonen. Jeg ser frem mod et vidunderligt 2020 med mange gode oplevelser, store drømme og vilde planer. 

 

06.12.19 - JP Miniatures ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår! 

 

 

 

02.12.19 - For et år siden hentede jeg et lille hoppeføl - Ellie. Desværre havde hun en slem lungeinfektion, lus og var tynd - så hendes nye liv startede med medicin, klipning og dækken. Heldigvis kom hun sig og fik hurtigt mod på livet og en sund nysgerrighed. Hun klarede sig første show med bravour og jeg glæder mig til mange flere år med denne skønne hest! 

 

30.11.19 -  For et år siden ankom Vogue til min stald. Det er en dejlig hest, som jeg bestemt ikke har fortrudt købet af. I 2019 forsvarede hun sin placering som årgangens bedste hoppe. Hun har vist gode takter for vogn så jeg glæder mig til at genoptage arbejdet i 2020. 

 

25.11.19 - Highlight Miniatures, Katusa Miniaturehorses og JP Miniatures har udviklet et nyt showkoncept for 2020. Der afholdes tre internationale shows og det gælder om at samle point, så man kan vinde en af de eftertragtede titler som High Point Winner! 

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen til Champions Cup
Find information om Champions Cup in English here. 

 

 

21.11.19 - Vogue nåede at blive nogenlunds styrbar for vogn og alle hestene er nu gået på vinterferie. Det er dejligt at se dem blive langhårede og beskidte - men vi glæder os allerede til sæsonen starter igen! 

 

14.10.19 - Efteråret er over os og det betyder mudder, blæst og mørke dage. Hestene er fortsat i lidt træning, men inden længe begrænses vi yderligere af vejret og hestene går på den årlige, velfortjente vinterferie. Vogue er så småt påbegyndt tilkørslen, men hun virker som en hest, der skal have god tid, så vi ser hvor langt vi når inden vejret udelukker hverdagstræningen. Alle fire heste har været formidable i år og det er skønt at give dem mere fri, så de kan få lov at være langpelsede og tykke. 

 

 

01.09.19 - Et en utrolig afslutning på årets showsæson! Vi havde tre heste med og de gav den fuld gas.

Ellie overraskede alle over vandt klassen for et års hopper med overvældende karakterer.

Vogue vandt klassen for to års hopper og fik også nogle meget flotte kommentarer med på vejen. Således var begge hopper med i kampen blandt de allerbedste plage!

Her blev Ellie udvalgt af dommerne som Dagens Næstbedste Hest!

Derudover havde vi Al Pacino med, som deltog i stævneklasserne med Asta. De havde nogle rigtig flotte ture og alt i alt var den en helt fantastisk dag. 

 

31.07.19 - Om en måned skal plagene til årets sidste show og jeg glæder mig til at vise mine unge stjerner frem. Kørehestene er gået på velfortjent ferie og bliver kun trænet en smule. Efteråret skal bruges på at forbedre stabilitet, balance og bæring - inden vinteren sætter en stopper for træningen. Forhåbentlig vender vi tilbage til foråret med endnu stærkere heste end i år.

 

15.06.19 - En regnfuld dag på det Fynske Dyrskue er ovre. Vogue har været inde til konkurrencen om Skuets Bedste To År Hoppe, hvor hun blev placeret som nr. fire. Hun kvalificerede sig med 23 point og gik fløj i et hold af tre. Hun har også fået ærespræmie - men vigtigst af alt er hun sød og nem at have med!

 

10.06.19 - Al Pacino og Penny var med til ICAMH Summershow i Holland. De klarede turen super flot og gjorde deres bedste i alle klasserne. Vi havde en super tur med godt humør i den danske lejr.

Højdepunktet var helt sikkert Lises præstation med Al Pacino i Grand for Country Pleasure, hvor hun kørte ham til perfektion og vandt Reserven!

Tak til ICAMH for et super show, Ronja for billeder, til Katja og Sabine for hjælp og til Lise og Daniel for at gøre det hele muligt. 

 

 

25.02.19 - Vogue havde en strålende debut til dyrskue i Åbenrå. Hun var meget eksemplarisk og tog børn, balloner og flag i stiv arm. Hun vandt sit hold af to års hopper med 23 point og vandt efterfølgende konkurrence som Skuets Bedste To Års Hoppe. Alt i alt en dejlig dag med en dejlig hest!

 

20.05.19 - Al Pacino og Penny er meldt til Summershow i Holland. De er meldt til en god blanding af køre-, performance- og halterklasser. Vi glæder os rigtig meget til at komme retur til de gode shows i ICAMH.  

 

06.05.19 - Penny og Al Pacino var med til internationalt show i Sverige i weekenden. Det var en super god dag og et rigtig fint show. Det blev til 3x champion og 2x reserve champion. Tusinde tak for en god tur til Katusa Miniaturehorses og tak for hjælpen til Asta! 

 

08.04.19 - Penny var med til Clinic med i MHDK i sidste weekend. Asta deltog med hende i flere forskellige klasser og fik masser er tips til fremvisning. Det var en meget lærerig dag og vi glæder os nu til sæsonen for alvor starter!

 

11.02.19 - Træningen er så småt genoptaget, så hestene kan komme i form inden showsæsonen starter igen. Vi glæder os utrolig meget til et komme ud og møde jer alle igen!

 

04.01.19 - 2018 har været endnu et fantatisk år i hestenes tegn! I februar købte jeg en dejlig kørehest som var lidt tid undervejs grundet ulvetænder, som skulle fjernes og derfor gik der nogle måneder, før vi kunne komme rigtigt i gang med træningen.

Hun var derfor kun med til et enkelt show i Falsterbo - hvor hun viste masser af energi og arbejdsiver på en bane, som ellers virker ret overvældende. I 2019 håber jeg, vi kan komme mere ud og vise vores værd på kørebanerne. 

I april blev to hopper kåret i MHDK mens min 1 års hingesteplag og min vallak blev bedømt. Alle fire heste var søde at have med og fik fine bedømmelser! 

Dyrskuerne var atter en succes og det er altid dejligt med flere dage i MHDK's ånd. Vi deltog på dyrskuet i Åbenrå og i Odense. 

Showet i Horsens i august blev årets højdepunkt, da min vallak tog alle med storm og endte som Reserve Supreme Champion! Det var en utrolig oplevelse, som kom helt uventet. 

Efter et års forespørgsel, fik jeg endelig lov at købe årets 1 års hoppe af Highlight Miniatures. En vidunderlig hest med masser af kvalitet, som jeg glæder mig rigtig meget til at følge - og til at køre med. Hun flyttede ind i starten af november. 

Ligeledes i november, slog jeg til, da et super tilbud bød sig... 5 Star Miniatures holdt udsalg og da Al Pacinos lillesøster blev sat ned i pris, var jeg nødt til at bide på. En skøn lille hoppe fandt vej til min stald og hun er mit lille projekt, som jeg håber, bliver lige så god som resten af sin familie. 

Jeg føler mig nu atter på rette vej og glæder mig rigtig meget til at komme ud med mine køreheste i 2019 og se de unge hestes udvilking! 

En kæmpe tak skal lyde til Katusa Miniaturehorses, for at rumme alle mine drømme. Til Asta Petz, for nogle god timer i 2018. Og til Highlight Miniatures for nogle skønne stunder - og for at lade mig købe en fantastisk unghoppe!

 

 

01.12.18 - To unge hopper er flyttet ind hos JP Miniatures. Jeg glæder mig meget til at se hvordan de udvikler sig og til at vise dem frem i det nye år! Tusinde tak til Highlight Miniatures og 5 Star Miniatures for at lade mig købe de to stjerner.

 

 

14.11.18 - Snart går vi over i vintermånederne og dermed lakker 2018 drastisk mod enden. Det har været endnu et fantastisk år med masser af gode oplevelser, sjove timer, hektiske shows, flotte resultater og et hav af skønne minder. Gennem hele sæsonen har jeg haft glæden af Asta, som har været rigtig sød og dygtig til at hjælpe! Hun vil, forhåbentlig, være en del af JP Miniatures i 2019 også. 

 

28.09.18 - Efteråret er over os og det betyder blæst, regn og kortere dage. Det betyder også træningsfri for mine to unge heste, som nyder at slappe af og nyde dagene på folden. Jeg påbegynder først træningen en gang efter jul - så vi får alle en velfortjent ferie. Det har været fast praksis for mig, at holde det meste af efterår og vinter fri, så hestene får det hele lidt på afstand. Så er der større motivation når den nye sæson starter. 

 

 

21.08.18 - Årets sidste show gik over al forventning! Al Pacino var med og klarede sig super godt. Han endte som Open Reserve Supreme Champion og dermed blev der sat et flot punktum efter en god sæson 2018. På gensyn til flere gode timer næste år!

 

19.07.18 - I forrige weekend var Penny på sin første tur som kørehest. Hun var inviteret til det internationale stævne i Falsterbo, Sverige. Her skulle vi deltage i country pleasure driving. Det var en rigtig stor oplevelse for både Penny og jeg - vi kørte på en af de største arenaer med 10.000 siddepladser og blev sendt live på svensk tv. Vi fik tre tredjepladser og jeg er stolt af vores debut! Tak for en dejlig tur og for al din hjælp til Asta.

 

18.07.18 - Sheeva og Stamino er rejst mod deres nye hjem i hhv. Danmark og Holland. Vi ønsker de nye ejere alt muligt held og lykke med to dejlige heste, som vil blive savnet i min stald. 

 

06.07.18 - For ca. en måned siden havde vi besøg af Ronja, som tog billeder af hestene ved vandet. Det var en dejlig dag og der kom nogle fantastiske billeder ud af det. 

 

20.06.18 - Det Fynske Dyrskue er vel ovre og det var en super weekend med to dejlige heste. Al Pacino fik 23 point, ærespræmie og blev indstillet til Skuets Bedste Vallak. Her endte han som nr. 8 af 17.

Penny fik 23 point og en flot karaktestik. Asta viste begge heste i show med spring og agility. Vi er rigtig godt tilfredse!

 

08.06.18 - Af personlige årsager har jeg valgt at sælge to heste og alene beholde to køreheste. Sheeva er således til salg og Stamino er solgt. Jeg håber på, at finde et godt hjem til Sheeva, som er en utrolig dejlig hoppe, jeg kommer til at savne i min stald! 

 

04.06.18 - I weekenden var Sheeva med til dyrskue i Sønderjylland. Det blev til 23 point og en ærespræmie - og to point fra at snuppe sejren med Asta i mønstringskonkurrencen. Det var en skøn dag med søde piger!

 

30.05.18 - Der er taget svaberprøve på Sheeva, så jeg er sikker på, hun er helt klar til at blive bedækket. I weekenden skal hun med til dyrskue i Åbenrå og derefter står den på bedækning hos 5 Star Miniaturehorses.

 

 

22.05.18 - I weekenden var alle fire heste til hhv. kåring og plagskue i MHDK. Det var en hektisk, men dejlig dag og jeg er godt tilfreds med resultaterne. Tillykke til alle deltagere og tak for en god dag med en super stemning!

 

16.04.18 - En enkelt hest er meldt til Det Sønderjyske Fællesskue i Åbenrå.

 

19.03.18 - Sheeva er tilbage foran vognen! Efter nogle måneders pause, grundet dårligt vejr og travlhed på mit arbejde, er arbejdet med tilkørslen af Sheeva genoptaget.  

 

12.03.18 - Der er nu meldt tre heste til kåring og en til materialprøve i MHDK. Derudover to heste tilmeldt Det Fynske Dyrskue - nu nærmer showsæsonen sig for alvor!

 

28.02.18 - Vinteren er for alvor over os og hestene holder fri, indtil vejret bliver lidt mildere igen. Inden længe bliver det forår og tid til at klippe - det er altid spændende at se hvad der gemmer sig under pelsen! Vi glæder os til forår og show...

 

19.02.18 - I weekenden tilføjede jeg endnu en fantastisk hest til min flok. 7s Nashvilles Penny Lane skal være min fremtidige kørehest og, forhåbentlig, gøre Shyanne kunsten efter. Gode køreheste hænger ikke på træerne, så jeg er glad for at Katusa Miniaturehorses ville lade Penny skifte over til mit logo.

 

 

 
09.02.18 - Foråret nærmere sig og det betyder også, at sæsonen snart går i gang. 2018 byder på nye, spændende eventyr og jeg glæder mig! Efter lang tid i vinterhi, er konditionstræningen startet og hestene sættes gradvist op i træningsintensitet, så de bliver klar til at indtage banerne i løbet af de næste måneder.
 
 
31.01.18 - Al Pacino er nu kastreret og operationen gik fint. Nu fortsætter arbejder med kørsel og træning frem mod sæson 2018.
 
 
15.01.18 - Sheeva trænes med henblik på tilkørsel så jeg håber, hun er med på legen og bliver kørehest en dag. Al Pacino blive kasteret i slutningen af januar og han går derfor en karriere som vallak i møde.
 
 
01.01.18 - JP Miniatures ønsker alle et godt nytår og takker for det forgangne år.
 
 
21.12.17 - I går blev Sheeva gennemgået af dyrlægen, fik ordnet tænder og blev vaccineret. Der var ingen anmærkninger så nu kan vi for alvor begynde træningen frem mod sæson 2018.
 
 
 
 
12.12.17 - Jeg har endelig fundet mig en ny hoppe - Exquisite Chargers Hot Sheeva. Hun er super smuk og jeg glæder mig til at tilkøre hende. Tusinde tak til Leen Hermans for at lade denne skønne hoppe flytte til Danmark.
 
 
03.12.17 - I denne måned kan du læse om JP Miniatures i stafetten på hjemmesiden for Avlsforeningen for Miniaturehesten i Danmark. 
 
 
10.11.17 - Sæsonen er gået på held og det er tid til at gøre status. Det har budt på mange gode timer med hestene - både til show og hjemme i stalden. To skønne føl kom til verden i løbet af forårets første måneder. De har begge været klaret sig godt til de par shows, de har været med til.
 
Fem heste er solgt og der er således skåret helt ind til benet. I løbet af den nærmeste fremtid ønsker jeg at indkøbe en ny hoppe, så jeg har noget nyt at anvende til kørsel og senere avl. 
 
Al Pacino er ved at blive tilkørt og han er en super sød onkel for Stamino, som bare går og vokser. Jeg glæder mig til at se hvad tiden bringer for de to og også til, jeg finder en dejlig hoppe, der passer ind i min stald.
 
 
 
01.10.17 - Roxanne er solgt til Marine i Frankrig. Tillykke med en fin, lille hoppe.
 
 
24.09.17 - Roxanne er sat til salg. Se mere om denne skønne lille hoppe her.
 
 
27.08.17 - Rihannon og Shyanne har begge forladt stalden og starter nye eventyr hos de nye ejere. De er dybt savnede men vi ønsker god vind i fremtiden.  
 
 
 
 
 
26.08.17 - Stamino og Roxanne var med til Fyns Følskue og fik begge 8 i helhed. Stamino gik fløj og var videre til finalen og blev dagens 8. bedste føl på tværs af racer. 
 
 
 
14.08.17 - Roxanne og Al Pacino var med til sommershow i MHDK. Det var en god dag med fine kommentarer til begge heste. 
 
 
04.07.17 - Der er meldt til to gange følskue i august og vi glæder os til at høre dommerenes kommentaterer til de to små. Al Pacino skal også med for sidste gang i år. 
 
 
23.06.17 - Geo er nu rejst mod sit nye hjem i Tjekkiet. Stort tillykke til Bosta Cora og alt muligt held og lykke til det nye team.
 
 
 
 
15.06.17 - I sidste weekend var Rihannon, Roxanne og Al Pacino på Det Fynske Dyrskue. Det var nogle dejlige dage med gode resultater og Roxanne viste sig fra sin bedste side og stjal publikums hjerter i konkurrencen om Skuets Bedste Føl. Tak til alle udstillere for et godt skue og på gensyn næste år!
 
 
21.05.17 - Atter var stalden velbesøgt, da vi slog dørene op til Åben Stald. En dejlig dag med masser af hestesnak, kaffe og kage. Tak til alle som lagde vejen forbi og på gensyn næste år.  
 
 
 
15.05.17 - Ronja Kragh var forbi og tage billeder af føllene. Det var, som altid, en fornøjelse og der kom nogle rigtig gode billeder ud af det hårde arbejde.
 
 
08.05.17 - Al Pacino var til Fyns Plagskue og gik nr. 2 i holdet af 2 års hingste.
 
 
 
 
01.05.17 - Al Pacino var til sit første show i weekenden. Han klarede det super flot og blev Bedste 2 Års Hingst, med dagens næsthøjeste karakterer blandt 25 plage. Han er til salg.
 
 
 
16.04.17 - Stamino og Roxanne er for alvor ved at blive venner og Funda fra Lindberg Foto fangede et par momenter af deres leg.
 
 
08.04.17 - I går  havde vi besøg af elever fra Hansenberg, som ville høre lidt om at have miniatureheste. Det var en hyggelig eftermiddag med masser af snak og fremvisning af føl.
 
 
 
 
03.04.17 - I går aftes folede Shyanne et langbenet, rødbroget hingsteføl efter David Bowie is a Superstar. Han var hurtigt på benene og galloperede rundt i boksen inden vi gik i seng. Det var afslutningen på en dejlig folingssæson.
 
 
 
  
27.03.17 - Roxanne vokser og glæder sig til at få en legekammerat inden længe. Shyanne er begyndt at sætte yver så jeg venter i spænding.
 
 
 
 
17.03.17 - I går folede Rihannon et smukt hoppeføl efter SHM Redis Westerboy. Hun landede kl. 21.18 og var allerede på benene få minutter efter.
 
 
10.03.17 - Pictureperfect er i dag rejst til sit nye hjem hos 5 Star Miniatures. Her skal hun være kørehest og jeg glæder mig til at følge ekvipagen fremover.
 
 
 
 
 
03.03.17 - Vi håber på, at kunne gentage succensen fra sidste år og inviterer derfor til Åben Stald d. 21. maj.
 
 
 
02.03.17 - Shyanne og Rihannon vokser fint og der er masser af liv inde bag pelsen. Hopperne overvåges og vi glæder os til at møde de to små stjerner!
 
13.01.17 - Begge salgsheste er nu solgt og de skal snart på rejsen mod deres nye hjem. Det bliver dejligt at følge dem på deres nye eventyr. De nye ejere ønskes tillykke og held og lykke fremover.
 
 
 
24.12.16 - JP Miniatures ønsker alle en rigtig dejlig juleaften og takker for året der er gået. Speciel tak til Coyotes Minitack for endnu et år med et fantastisk samarbejde. Vi ses i 2017.
 
11.12.16 - Da jeg ønsker at skære ned i antallet af heste, er Pictureperfect og Geo sat til salg. Der er således mulighed for at få fingrene i nogle spændende køreheste.
 
06.11.16 - Vinteren er ved at gøre sit indtog og maverne vokser på de to drægtige damer. Det er rigtig hyggeligt at følge deres udvikling men vi glæder os til forår og føl.
 
11.10.16 - Pictureperfect har nu været spændt for vognen et par gange. Jeg har kørt hende selv og nu får hun en velfortjent vinterpause. Når det bliver forår startes hun op igen.
 
28.09.16 - Efteråret er over os og det betyder tilkørsel af de unge heste. I år skal min to års hoppe Pictureperfect tilkøres. Derudover går tiden med hygge og forkælelse af de ifolede hopper.
 
 
 
18.09.16 - Geo og jeg deltog ved sidste afdeling af DMHF-cuppen. Det var en dejlig dag i godt selskab. Samtidig var det også afslutningen på showsæson 2016 - endnu en fantastisk sæson for JP Miniatures.  
 
 
 
29.08.16 - I går havde vi besøg af Ronja fra Minihestebilleder.com. Der blev fotograferet på livet løs og både Pictureperfect og Al stod for skud. Det blev nogle fantastiske billeder af de to unge stjerner.
 
 
 
 
08.08.16 - DMHF's Jubilæumsshow blev min og Geo's debut i både banespring og dressurkørsel. Med ca. en måned foran vognen klarede han det super flot og gav mig en skøn oplevelse, som jeg har ventet på i snart tre år. Det var en dejlig dag med højt humør!
 
 
12.07.16 - Geo er tilkørt og viser gode takter for vogn. Efterår og vinter skal bruges på at finpudse så han er mere stabil til den kommende sæson.
 
 
 
03.07.16 - Geo opnåede 23 point på Landsskuet i Herning. Det var en regnfuld men dejlig weekend! 
  
24.06.16 - Al Pacino is a superstar er flyttet ind hos JP Miniatures. Han er en lille fyr med en spændende afstamning.
  
11.06.16 - Det Fynske Dyrskue har igen i år været en succes. Pictureperfect fik 22 point og en super flot karakteristik! Geo fik 23 point, ærespræmie og blev nr. 3 i konkurrencen om at blive Skuets Bedste Hingst på tværs af racer.
  
09.06.16 - Shyanne er nu også scannet drægtig og jeg venter derfor to spændende føl næste år. Det første lander sidst i marts.
 
 
 
03.06.16 - I dag er det tre år siden, jeg besluttede mig for at købe Rihannon. Jeg har nydt hvert et minut med hende og haft mange dejlige oplevelser! Tak til Teglmosen for den skønne hoppe.
  
01.06.16 - Vores Åben Stalddag var godt besøgt. 58 mennesker lagde vejen forbi - tak skal I have! Håber, vi ses næste år.
  
12.05.16 - Rihannon er scannet drægtig i Holland ved SHM Redis Westernboy! 
  
10.05.16 - Alle tre hopper er blevet nu bedækket og jeg venter spændt på at se, om de er kommet i fol.  
 
 
 
 
 
09.05.16 - Geo blev kåret i EAMH i weekenden. Han blev bedste oversizehingst, dagens bedste hingst og reserve senior champion. Pictureperfect var til sit første show nogensinde. Hun opførte sig rigtig pænt og fik 8888 - 80%.
 
 
 
 
02.05.16 - Geo er nu A-kåret i DMHF. Han gik nr. 2 i et hold på 5 hingste. Det var en dejlig dag med mange fine heste.
 
18.04.16 - Ready er nu installeret hos Highlight Miniatures til bedækning ved Abrias Daring Eclipse.
 
13.04.16 - Rihannon er nu indlogeret hos Stal Hazelberg i Holland. Hun skal bedækkes med SHM Redis Westernboy som bl.a. er far til Geo. Det bliver spændende hvornår hun kommer hjem igen. 
 
 
 
02.04.16 - Vi holder Åben Stald d. 29. maj kl. 10.30. Vi håber på at se en masse mennesker. Alle er velkomne!
 
 
 
01.03.16 - JP Miniatures har endnu engang indgået aftale om samarbejde med Coyotes Mini Tack om sponsering af udstyr. Jeg takker for muligheden og glæder mig til at vise en masse nye produkter.  
 
 
01.02.16 - Ready er desværre ikke i fol og derfor må jeg opgive drømmen om et føl i 2016. Jeg sender tre hopper til bedækning i år og håber på at få nogle spændende føl i 2017.
 
  
 
30.12.15 - Lige inden jul fandt endnu en dejlig miniaturehest vej til JP Miniatures. Pictureperfect er en skøn to års hoppe som gerne skulle blive min næste kørehest. Tak til Marielund Miniature.
 
 
 
         
 
05.12.15 - Bedækningerne til 2016 er bestilt og jeg er meget spændt på resultaterne. To af europas bedste hingste skal have besøg af mine piger. Ready skal til Abrias Daring Eclipse, Shyanne skal bedækkes med David Bowie is a superstar og Rihannon skal til Holland og besøge SHM Redis Westernboy.
 
 
 
 
 04.12.15 - Shyanne er endt på en 9. plads på ranglisten 'Driving Horse of the Year 2015.' Listen laves af ICAMH og hun er således blandt de 10 bedste køreheste i Europa 2015.
 
 
 
16.11.15 - Vinteren nærmer sig og det betyder også en afslutning på sæson 2015. Forude venter et dejligt år og forhåbentlig et dejligt føl efter Ready. Hun har termin sidst i maj og jeg glæder mig utrolig meget til at møde min nye kammerat. Hingsten, hun er ifolet med, er en af verdens bedste køreheste til dato.
 
 
 
23.10.15 - Den yndige lille hoppe, Rio Red Headliners Lady in Red, har nu fået en plads i stalden hos mig. Hun er indkøbt med henblik på avl og er ifolet med den legendariske Martins Boozers Daring Difference. Tak til Highlight Miniatures.
 
 
 
 
09.09.15 - Årets sidste show blev en stor succes. Shyanne sikrede os 2x champion, 2x reserve champion og en trejdeplads til ICAMH European Championship Show i Holland. En flot afslutning på en fantastisk sæson!

 

 

15.08.15 - Geo var til plagskue i DMHF hvor han vandt titlen som Bedste Udenlandske 2 Års Hingsteplag, med de flotte karakterer 99899.

 

     

13.08.15 - Shyanne og Geo var med Lindberg Foto på shoot ved stranden. Der kom nogle rigtig gode billeder ud af det og hestene nød vandet.

 

04.08.15 - Min dejlige 'nye' hest, Shyanne, var med til Danish International Open i weekenden. Hun vandt sin største titel til dato - Reserve Grand Champion Country Pleasure Driving - kun slået af sin egen far! Tak for en vidunderlig weekend.  

 

29.07.15 - Efter mere end et års fantastisk samarbejde er Shyanne endegyldigt en del af JP Miniatures og vil forblive i min stald med henblik på avl og kørsel. Tak til Teglmosen at lade mig erhverve denne dejlige hest!

 

06.07.15 - Geo var med på Landsskue i Herning, hvor han gik fløj i holdet af to års hingste og fik 23 point og ærespræmie. Det var en dejlig weekend!

 

        

16.06.15 - Shyanne var med på Det Fynske Dyrskue i weekenden. Hun fik 23 point og gik nr. 2 i et hold på 10 goldhopper. Derudover vandt hun gangartsklassen for vogn og leverede en flot fejlfri runde i vores debut i toppekørsel.

 

13.05.15 - Geo var med til plagskue i EAMH sidste weekend. Han blev bl.a. honoreret for sin fantasiske skridt og fik karaktererne 8889 - 82 %.

 

05.05.15 - Rihannon er nu sendt til Stutteri Teglmosen for at blive bedækket med den fantastiske kørehingst Westwind Farms Bordeaux by Attitude. Bordeaux er multiple champion and reserve grand champion country pleasure driving. Han far til flere champions, grand champion og reserve supreme champion.  

 

  
02.05.15 - Geo vandt klassen for 2 års hingste til Fyns Plagskue i weekenden. Han fik karaktererne 98788 og gik videre til finalen for to års på tværs af racer.
 
 
   
 
 
21.04.15 - Shyanne og Rihannon var med til ICAMH Spring Fling i Holland. Det blev til adskillige placeringer inkl. en champion, fem reserve champion, to tredjepladser og to fjerdepladser.
 
 
01.04.15 - Geo og Shyanne var i weekenden med til clinic i Brædstrup. Vi blev undervist i kørsel og haltering.
 
 
 
 
03.03.15 - Shyanne var med til kørekursus hos en af landets bedste kuske - Henrik Høper. Det var en super lærerig weekend med gode fif til den grundlæggende træning.
 
 
14.02.15 - Shyanne og Rihannon er nu sat i skarp træning frem mod ICAMH Spring Fling i april. Shyanne skal deltage i country pleasure driving mens Rihannon starter AOTE- og performanceklasser. Forhåbentlig kan vi forberede efterårets resultater.
 
 
 
 
31.12.14 - Tak for et fantastisk år med mange gode stunder rundt om i det danske land. Det er dejligt at tage af sted med hestene og møde søde mennesker! Tak til Stutteri Teglmosen og Katusa Miniaturehorses for at gøre 2014 lidt bedre. Vi ses i 2015 til nye, spændende oplevelser.
 
 
 
 
 
10.09.14 - Tilbage i Danmark efter en dejlig tur til European Championship i Belgien. Shyanne klarede det til UG og blev bl.a. Reserve Champion i Country Pleasure Mares.
 
 
 
09.07.14 - Rihannon har vundet titlen som Skuets Bedste Hoppe på Horsens Dyrskue samt Skuet Bedste Tre Års Hoppe på Landsskuet. Det har været en dyrskuesæson over al forventning.
 
 
 
15.06.14 - Teglmosens Shyannne West er blevet en del af JP Miniatures. Hun er udlånt med henblik på træning frem mod European Championship i september. Tak til Stutteri Teglmosen!
 
 
12.05.14 - Rihannon er nu kåret i både DMHF og EAMH. Hun opnåede nogle fantastiske karakterer med bl.a. 10 i type, 9 i trav samt 9 i hoved/hals.
 
 
 
 
18.04.14 - Hubert er solgt til Jutta Schäfer i Bayern. Han skal nyde livet og køre lange ture i skoven. Det nye makkerpar ønskes al mulig held og lykke i fremtiden.
 
 
11.04.14 - Hestene er nu flyttet til Fyn og skal fremover stå opstaldet hos Katusa Miniaturehorses ved Bogense.
 
 
 
15.02.14 - SHM Westernboys Giovani er indkøbt med henblik på at blive kommende avls- og kørehingst.
 
 
 
Jill Poulsen | Grøndalsvej 16, 5000 Odense C - Danmark | Tlf.: 25150211 | jill.jpminiatures@gmail.com