Hestene / 7s Nashvilles Penny Lane
 

7s Nashvilles Penny Lane

AMHA/AMHR
Født 2015
34''
 
Afstamning:
Far: Lowrey's NFC's Nashville
Mor: Landrys Cowboy Elegance
Morfar: Dels Cowboy
 
Opdrætter:
Mary Sheppard - 7S Miniatures Horse Farm USA
 
   Penny er en unghoppe, som er født til at være kørehest. Hendes helbror, 7s Nashvilles Vegas Lights, er 2x GRAND Champion Country Pleasure Driving som 3 års og hendes halvbror, 7s Nashvilles Night Rider, er World GRAND Champion Single Pleasure Driving og AMHR National GRAND Champion Pleasure Driving i både 2013 og 2014.
 
   Det ligger således dybt i Pennys DNA, at være kørehest. Energi og nerve er der masser af, og jeg holder meget af at arbejde med heste, som yder noget, selvom man ikke svinger pisken hele tiden. Der skal være vilje - så bliver arbejdet sjovere for begge parter.
 
   I november 2015 landede Penny i Bogense, hos Katusa Miniaturehorses, som have købt hende på World Showet i Texas som føl. Ud fra afstamning og udstråling, havde de satset på, at hun blev den nye store stjerne. Årene gik og Penny udviklede sig i retning af en fin kørehest og i vinteren 2017 blev hun tilkørt.
 
   Hun har, helt fra start, vist gode takter og en arbejdsiver, som er enhver kusks drøm. Hun blev udbudt til salg, da Katusa Miniaturehorses, har flere gode heste på vej, og derfor greb jeg chancen for at få fat i en hest, som har talentet - såvel på papiret som i virkeligheden.
 
   Jeg har kunnet følge udviklingen og arbejdet med Penny på nærmeste hold og kan nu, med glæde, overtage tømmerne til en hest, som i den grad er veltilkørt og klar til sæson 2018.
 
   2018 blev ikke helt det show-år som jeg havde håbet - nogle ulvetænder og lidt andre udfordringer satte en stopper for træningen i nogle perioder og derfor synes jeg ikke, Penny nåede at blive helt klar.
 
   Hun  var med i Sverige til Falsterbo Horseshow og det var en god tur med masser af oplevelser for en ung hest, så nu har hun prøvet at være i en stor arena og dermed håber jeg, hun har en større erfaringsbase til de kommende shows. 
 
  I 2019 havde Penny sin debut som roadster-hest og det er helt sikkert en disciplin, vi begge nyder. Det kræver fortsat masser af træning og erfaring, før vi for alvor føler os sikre i det, men gode heste er værd at vente på og jeg glæder mig til rigtig mange gode køreture med denne følsomme hoppe!
 

Resultater:

Fyns Plagskue 2017
8 - 8 - 8 - 8 - 8
Videre til delfinalen og 3. bedste miniature.
 
MHDK Føl- og Plagskue 2017
9 - 9 - 9 - 8 - 8 - 86 %
 
MHDK Kåring 2018
9 - 9,5 - 9 - 9 - 8,5 - 8 - 8 - 8,5 - 7,5 - 85 %
 
Det Fynske Dyrskue 2018
23 point
 
Falsterbo International Horseshow 2018
Country Pleasure Driving - 3rd.
 
Miniatyrhästens Dag Sverige 2019
Champion Country Pleasure Driving
Reserve Champion Roadster
 
ICAMH Summershow 2019
Champion Country Pleasure Mares
Reserve Champion Open Roadster
3rd Amateur Roadster
Champion Amateur Country Pleasure
Jill Poulsen | Grøndalsvej 16, 5000 Odense C - Danmark | Tlf.: 25150211 | jill.jpminiatures@gmail.com